Logo

Vafler fra Norge

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 ½ dl hvedemel
1 spsk sukker
½ liter mælk
2 æg
50 g smør eller ½ dl olie

Bland hvedemel & sukker. Rør mælken i, og de 2 æggeblommer. Lad det hvile i mindst 20 min. i køleskab. Smelt smøret - kom det i dejen. Pisk æggehviderne stive, bland (vend) dem FORSIGTIGT i dejen.
Bagetiden afhænger af det enkelte vaffeljern samt ens lyster til mørke/lyse vafler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.906 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydderi-gulerodskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Birkeshorn 2Bagværk, som disse horn med birkes, smager rigtig dejligt lune fra ovnen. hornene er lette...
• LækkermundeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kathrineblommekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!