Logo

Vafler med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

300 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 æg
1/4 l mælk
125 g smør eller margarine
olie til bagning
200 g bacon i tern
 
Alle ingredienser skal blandes sammen og piskes godt igennem.
Kom baconterningerne i og bland det med en ske, så baconstykkerne ikke bliver most.
Lad dejen stå ca 30 min i køleskabet.
Rør dejen godt igennem med en ske efter de 30 min og varm vaffeljernet godt op.
Læg så en god stor klat dej i jernet, og bag dem ca 3-4 min.
 

Tips: vaflerne kan lægges i ovnen, så de holdes varme, ved 160°C.
Vaflerne skilles ad, så der er små hjerter og de kan smøres ind i creme fraiche.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.902 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Italiensk chokoladekage med mandler og rosinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Valnødde/hindbærroulade 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanelsnegle i fadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Indiansk majsbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os