Logo

Vafler med hasselnødder og Grand Marnier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g hasselnøddekerner
75 g blødt smør eller margarine
150 g mørk farin
2 stor æg
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
¼ liter mælk, ca.
4 spsk grand Marnier
lidt salt
fedtstof til bagning

Nødderne ristes i ovnen i ca. 5-10 minutter ved 200°, indtil skallen let kan pilles af. Nødderne rives fint på et rivejern. Ristningen af nødderne giver vaflerne en særlig velsmag.
Smør røres med sukker og æggeblommer, og hvedemel og bagepulver, mælk og Grand Marnier tilsættes. Krydr med salt. Æggehviderne piskes og vendes forsigtigt i dejen. Til sidst tilsættes de revne nødder.
Vaflerne bages til de er gyldne og sprøde, og drysses med mørk farin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.665 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her