Logo

Vafler med jordbærfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g hvedemel
3 dl iskoldt vand
½ liter piskefløde
salt
fedtstof til bagning

JORDBÆRFYLD:
400 g jordbær
4 spsk sukker
250 g cremefraiche

Dej til vafler: Sigt melet ned i det kolde vand, rør sammen og rør flødeskum tilsat lidt salt i dejen. Lad dejen stå koldt til bagningen.
Jordbærfyld: Bærrene skylles, renses og pureres i blender eller gennem en sigte med en gaffel. Blandes så med sukker og cremefraiche.
Vaflerne bages gyldne og lægges sammen med jordbærcreme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.889 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SvesketærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk brød med soltørrede tomater og olivenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Valnøddeboller Disse rustikke boller med både valnøddeolie og hakkede valnødder vil være lækkert tilbehør...
• Tvebaksbudding - ÆrøEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!