Logo

Vafler med jordbærfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g hvedemel
3 dl iskoldt vand
½ liter piskefløde
salt
fedtstof til bagning

JORDBÆRFYLD:
400 g jordbær
4 spsk sukker
250 g cremefraiche

Dej til vafler: Sigt melet ned i det kolde vand, rør sammen og rør flødeskum tilsat lidt salt i dejen. Lad dejen stå koldt til bagningen.
Jordbærfyld: Bærrene skylles, renses og pureres i blender eller gennem en sigte med en gaffel. Blandes så med sukker og cremefraiche.
Vaflerne bages gyldne og lægges sammen med jordbærcreme.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.446 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad er vigtigst efter valget?





Effektiv reklame - klik her