Logo

Vafler med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g smør eller margarine
4 æg
300 g hvedemel
2 ½ tsk bagepulver
1/8 liter mineralvand
1 sjat cognac
½ løg
1 spsk hakkede krydderurter
salt og peber
fedtstof til vaffeljernet

Tips: Til at sætte smag på vaflerne kan man bruge: Rosmarin - persille og dild - timian og citronmelisse - merian og hvidløg (evt. hvidløgssalt). Find selv på andre kombinationer.
Hvis man bruger tørrede krydderurter, skal der anvendes lidt mindre, end hvis der bruges friske.
Vaffeldej: Smør røres med æggeblommerne, og hvedemel blandet med bagepulver sigtes i. Mineralvand og cognac røres i dejen, revet løg og finthakkede krydderurter tilsættes. Til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider i dejen, og der krydres med salt og peber.
Bag vaflerne gyldne og sprøde, og server dem med en kølig, tør hvidvin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.670 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her