Logo

Valnødde/hindbærroulade 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dejen:
250 g sukker
3 æg
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
2 tsk vaniljepulver
75 g valnøddekærner - grofthakket

Fyld:
250 g hindbær - friske el. frosne
2-3 spsk flormelis
¼ l piskefløde

Pisk æg og sukker meget skummende. Bland hvedemel, bagepulver og vaniljepulver og vend det forsigtigt i æggemassen med en ske. Beklæd en bradepande (ca. 30 x 40 cm) med smurt bagepapir. Fordel dejen jævnt på papiret og drys de hakkede valnøddekærner herover. Bag dejen i 10 - 12 min. ved 200ºC eller til den er gylden på overfladen. Vend den bagte roulade over på et sukkerdrysset papir. Læg rouladen med papirsiden nedad på et godt fugtigt viskestykke, så slipper papiret nemmere. Rør de optøede hindbær sammen med flormelisen og fordel dem over rouladen. Pisk fløden stiv og fordel den over roulade og hindbær. Rul kagen sammen til en roulade og stil den koldt til den skal serveres.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.645 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her