Logo

Valnøddebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 brød

2 spsk smør
½ l mælk
50 g gær
1 ½ tsk salt
1 l rugsigtemel
3 dl hvedemel
160 g valnøddekerner

Smelt fedtstoffet, hæld mælken i og lad den blive håndvarm. Opløs gæren i
dej væsken og tilsæt rugsigtemel.
Rør og ælt dejen smidig.
Lad den hæve til dobbelt størrelse. Hæld dejen ud på bordet og ælt hvedemelet i. Dejen skal være fast.
Tilsæt valnøddekernerne og form dejen til 2 runde brød, lad brødet hæve under klæde i ca. ½ time. Bages i nederste del af ovnen ved 200º i ca. 35 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.506 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelklatkager 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cornflakes-toppeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fisketatar og lammesteg med karryI denne menu skal noget af maden marinere eller hvile, og både fisken og kålen bliver...
• Kastanjekage med engelsk cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!