Logo

Valnøddebrød - brunch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 spsk smør
½ l mælk
50 g gær
1 ½ tsk salt
1 l rugsigtemel
3 dl hvedemel
160 g valnøddekerner
 
Smelt fedtstoffet, hæld mælken i og lad den blive håndvarm.
Opløs gæren i dej væsken og tilsæt rugsigtemel.
Rør og ælt dejen smidig.
Lad den hæve til dobbelt størrelse.
Hæld dejen ud på bordet og ælt hvedemelet i.
Dejen skal være fast.
Tilsæt valnøddekernerne og form dejen til 2 runde brød, lad brødet hæve under klæde i ca. ½ time.
Bages i nederste del af ovnen ved 200ºC i ca. 35 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.868 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sesambrød 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PandekagedejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Eriks Sesamboller En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladefondant med lakridsis og orangemarinerede litcheEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!