Logo

Valnøddebrød - brunch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk smør
½ l mælk
50 g gær
1 ½ tsk salt
1 l rugsigtemel
3 dl hvedemel
160 g valnøddekerner
 
Smelt fedtstoffet, hæld mælken i og lad den blive håndvarm.
Opløs gæren i dej væsken og tilsæt rugsigtemel.
Rør og ælt dejen smidig.
Lad den hæve til dobbelt størrelse.
Hæld dejen ud på bordet og ælt hvedemelet i.
Dejen skal være fast.
Tilsæt valnøddekernerne og form dejen til 2 runde brød, lad brødet hæve under klæde i ca. ½ time.
Bages i nederste del af ovnen ved 200ºC i ca. 35 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.675 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her