Bunde: 
6 æggeblommer 
100 g flormelis 
100 g revet mørk chokolade 
100 g finthakkede valnødder 
6 æggehvider 
Creme: 
100 g mørk chokolade 
100 g blødt smør 
2 æggeblommer 
50 g sukker 
1 spsk Nescafé 
2 spsk rom
Til bundene røres æggeblommer med flormelis og tilsættes reven chokolade og hakkede valnødder. 
Hviderne piskes stive og vendes i. 
Dejen kommes i en springform og bages ved 180°C i ca. 50 min. 
Prøv med en nål om kagen er gennembagt. 
Til cremen smeltes chokoladen i vandbad, afkøles til stuetemperatur og røres jævn med det bløde smør. 
Æggeblommer, sukker, Nescafé og rom piskes over vandbad, tages af varmen og piskes videre i koldt vand til det er afkølet. 
Vend chokoladesmørret i æggeblommecremen, og der røres til det er jævnt. 
Del den kolde kage i 3 bunde. 
Fordel halvdelen af cremen mellem bundene og pynt med det resterende.