Logo

Valnøddechokoladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Bunde:
6 æggeblommer
100 g flormelis
100 g revet mørk chokolade
100 g finthakkede valnødder
6 æggehvider
Creme:
100 g mørk chokolade
100 g blødt smør
2 æggeblommer
50 g sukker
1 spsk Nescafé
2 spsk rom

Til bundene røres æggeblommer med flormelis og tilsættes reven chokolade og hakkede valnødder.
Hviderne piskes stive og vendes i.
Dejen kommes i en springform og bages ved 180°C i ca. 50 min.
Prøv med en nål om kagen er gennembagt.
Til cremen smeltes chokoladen i vandbad, afkøles til stuetemperatur og røres jævn med det bløde smør.
Æggeblommer, sukker, Nescafé og rom piskes over vandbad, tages af varmen og piskes videre i koldt vand til det er afkølet.
Vend chokoladesmørret i æggeblommecremen, og der røres til det er jævnt.
Del den kolde kage i 3 bunde.
Fordel halvdelen af cremen mellem bundene og pynt med det resterende.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.027 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Græsk landbrød med ost og olivenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SolskinsbrødTilberedningstid: 20-25 Hævetid, i alt: 1½ time. Bagetid: 35-40 min. Fryseegnet....
• Hindbærtærte 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldig sorbet af frisk ana­nasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!