Logo

Valnødderolade med flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g sukker
3 æg
125 g hvedemel
1 strøget tsk bagepulver
1-2 tsk Vaniliesukker
50-100 g hakkede valnødder

Fyld:
1/2 pakke dybfrosne hindbær eller jordbær
sukker
1/4 l piskefløde

Pisk æg og sukker til meget tykt og let skum. Sigt hvedemel, bagepulver og vaniljesukker i og vend det forsigtigt i æggemassen med en ske. Bred dejgen ud på en stor papirform i hele bagepladens størrelse. Bøj kanterne godt om og drys valmøddekernerne på dejen. Bag rouladen ved stærk varme (225-250) i 7-8 min. Vend straks kagen om på sukkerdrysset papir og stryg det varme bagepapir med koldt vand, så er det let at trække af. Læg papiret over kagen igen, til den er afkølet noget. Stryg den så med frugtmosen og fordel flødeskummet på, når kagen er helt kold. Rul så roladen, den er stor og flot. Egner sig udmærket til at fryse. Et særligt raffinement er da at skære den i skiver, der er helt iskolde.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 710 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brune kager - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• MarmeladekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoladedrømmeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banankage uden sukker- diabetikerBanankage, der er velegnet til diabetikere i det kagen ikke indeholder sukker med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os