Logo

Valnøddestænger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
75 g valnøddekerner
200 g blødt smør
100 g flormelis
1 æggehvide
revet skal af 1 citron
250 g hvedemel

Hak valnøddekernerne fint, evt. i blender.
Rør smør og flormelis godt.
Tilsæt æggehvide, valnøddekerner, citronskal og hvedemel, og ælt dejen sammen.
Lad den hvile i køleskab ca. 1 time.
Tril dejen i fingertykke stænger og skær dem i 2-3 cm. lange stykker.
Sæt kagerne på plade med bagepapir, og bag dem 8-10 minutter ved 200ºC på midterste rille
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 763 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Islandsk lagkage 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vafler 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KanellagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagt pære i pandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os