Logo

Valnøddetærte 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Piedej:
175 g hvedemel
100 g smør
4-5 spsk koldt vand
Fyld:
60 g smør
150 g mørk sirup
3 æg
50 g sukker
2 tsk vaniljesukker
100 g valnødder
1 æg til pensling

Findel smørret i melet. Kom koldt vand i og saml dejen.
Lad den hvile 30 minutter.
Smelt imens smør og sirup sammen i en gryde.
Tag den fra varmen.
Pisk æg og sukker sammen og og pisk vaniljen i.
Kom den afsvalede sirupsblandning i.
Rul ⅔ af dejen ud til en rund plade.
Beklæd en smurt tærteform hermed..
Kom nødderne på og hæld sirupslagen over.
Rul resten af dejen ud og skær den i strimler, som lægges over som gitterværk.
Pensl med æg og bag ved 200°C i ca. 30 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.090 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Franske PandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SafranmuffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grove baguettes og fint sommersmørBag nogle skønne slanke brød med masser af sprød skorpe, og en rigtig god smag af...
• Figner, økologiskeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!