Logo

Vandbakkelser 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
80 g smør/margarine
2 dl vand
100 g hvedemel
2-3 æg
Pynt: flormelis eller glasur

Tænd ovnen og indstil den på 200 ºC.
Bring fedtstof og vand i kog.
Tilsæt melet og rør med grydeske.
Tag gryden af varmen og rør til dejen slipper ske og gryde.
Lad dejen afkøle lidt.
Pisk æggene let sammen et ad gangen.
Tilsæt æg lidt efter lidt.
Rær med elpisker hver gang.
Sæt dejen på plade med to spiseskeer med god afstand.
Sæt pladen midt i ovnen.
Bagetid 20-30 minutter.
Se ikke til kagerne de første 15 minutter.
Tag en vandbakkelse ud og se om den falder sammen.
Gør den det, forlænges bagetiden.
Klip vandbakkelserne op i siden, så snart de er taget ud af ovnen.
Så bliver de ikke bløde.
Vandbakkelserne kan fyldes med flødeskum, fromage, kagecreme og is.
Pyntes med sigtet flormelis eller glasur.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 897 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SigtebrødHer er en simpel basisopskrift på et lækkert og hurtigt sigtebrød. Brødet smager...
• GulerodsbrudEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprøde havregrynskager med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med klementiner og pinjekernerDu kan både servere denne smukke salat som forret eller en let dessert
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os