Logo

Vandbakkelser 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
125 g smør eller margarine
125 g hvedemel
2 ½ dl vand
½ tsk salt
5 æg

Fedtstoffet smeltes, afbages med det sigtede hvedemel, hvorefter det kogende vand tilsættes.
Når afbagningen slipper skeen, fjernes gryden fra varmen, salt og æggene røres i et ad gangen (hvide og blomme sammenpiskes, inden de hældes i den varme dej, man risikerer da ikke at hviden løber sammen).
Når dejen er rørt godt i ca. 20 minutter efter at det sidste æg er tilsat, kan vandbakkelserne sættes på en smurt plade med ske eller gennem kræmmerhus, evt. sprøjtepose.
Bages i små smurte forme.

Vandbakkelser kan anvendes som dessert fyldte med creme eller flødeskum og glaseres med overtrækschokolader eller vandglasur.
Vandbakkelser kan fyldes med stuvning, fx. spinat eller ærtepure og garneres om stege eller serveres til supper.

Alt, hvad man vil fylde i vandbakkelser, bør først fyldes i et kræmmerhus, lavet af stift papir, hvoraf man har klippet en spids.
Kræmmerhuset stikkes ind i vandbakkelsernes ene side, og disse fyldes nu.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.347 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad er vigtigst efter valget?





Effektiv reklame - klik her