Logo

Verdens bedste banankage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
225 g margarine
460 g sukker
4 æg
5 bananer (eller 3 meget modne)
50 g knuste nødder
50 g havregryn
1 1/4 dl kærnemælk
1/2 tsk salt
2 tsk natron
2 tsk vaniljesukker
375 g hvedemel
 
Pynt: smeltet mørk eller lys chokolade eller glasur
 
Fedtstoffet smeltes og røres godt sammen med sukker.
Tilsæt æggene ét af gangen. Mos bananerne og kom dem i.
Tilsæt hvedemel, vanilje, salt, natron.
Efter et par minutters omrøring, tilsættes de knuste nødder, havregryn og kærnemælk.
Rør godt, så det er en jævn dej.
Bages i en smurt bradepande, ca. 30x40 cm. 200ºC forvarmet ovn ca. 1 time.
Når kagen er dampet af, smøres det smeltede chokolade på toppen af kagen.
 
Tips: Meget stor og mættende kage, som holder sig frisk længe.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.594 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladekage med kokosdrysEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• NøddebrødBag et lækkert brød med hele hasselnødder. Nyd som tilbehør til smagfulde oste eller bare...
• Daddel-nøddekage - mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BærsorbetDenne dessert er både let at lave og smagert dejligt. Husk dog at der skal bruges en...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os