Logo

Verdens bedste chokoladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

½ dl kakao
1 dl mælk
1 dl piskefløde
225 g sukker
125 g blødt smør
2 æg
150 g hvedemel
1 ½ tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
*

 
Kakao, mælk, fløde og halvdelen af sukkeret koges og piskes godt.
Resten af sukkeret røres godt sammen med smørret.
Æg, bagepulver samt vaniljesukker tilsættes.
Derefter tilsættes lidt af melet og lidt af kakaomassen, det røres godt sammen.

Så tilsættes igen lidt af melet og lidt af kakaomassen.
Forsæt til alt er tilsat.
Dejen kommes i en smurt og rasp-drysset springform.

Bages på ovnens nederst rille, ved 200 ºC i ca. 35-40 minutter.


Glasur er perfekt til denne kage, fx chokoladeglasur; og flødeskum kan serveres til.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.777 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her