Logo

Verdens bedste chokoladekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

½ dl kakao
1 dl mælk
1 dl piskefløde
225 g sukker
125 g blødt smør
2 æg
150 g hvedemel
1 1/2 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
*

 
Kakao, mælk, fløde og halvdelen af sukkeret koges og piskes godt.
Resten af sukkeret røres godt sammen med smørret.
Æg, bagepulver samt vaniljesukker tilsættes.
Derefter tilsættes lidt af melet og lidt af kakaomassen, det røres godt sammen.

Så tilsættes igen lidt af melet og lidt af kakaomassen.
Forsæt til alt er tilsat.
Dejen kommes i en smurt og rasp-drysset springform.

Bages på ovnens nederst rille, ved 200 ºC i ca. 35-40 minutter.


Glasur er perfekt til denne kage, fx chokoladeglasur; og flødeskum kan serveres til.





Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.997 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• chokoladekage - Ikke en tørBlød og saftig med smag af mocca
• Squashkage med rosinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanel-stjerneLækkert bagværk med masser af kanelremonce, der formes som en smuk stjerne. Her er...
• Kokos med banan og kakaoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os