Logo

Vestslesvigsk kartoffelkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 æggeblommer
250 g sukker
Saften og den revne skal af 1 citron
500 g revne kogte kartofler
150 g bitre mandler
150 g søde mandler
12 æggehvider
 
Fyld: Æblekompot kogt med lidt kanel
 
Æggeblommerne røres godt og længe med sukker, derpå tilsættes den
afsiede saft og den revne skal fra citronen og lidt efter lidt kommes de
revne kartofler i.
Først når alt er godt rørt sammen, tilsættes de 12 æggehvider, der skal
være pisket helt stive på forhånd.
Bages i en springform.
Her dækkes bunden med dej, derpå lægges æblekompot og dej skiftevis.
Der afsluttes med et lag dej.
Bages ved 170°C i ca. 50 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.678 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her