Logo

Vestslesvigsk kartoffelkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
12 æggeblommer
250 g sukker
Saften og den revne skal af 1 citron
500 g revne kogte kartofler
150 g bitre mandler
150 g søde mandler
12 æggehvider
 
Fyld: Æblekompot kogt med lidt kanel
 
Æggeblommerne røres godt og længe med sukker, derpå tilsættes den
afsiede saft og den revne skal fra citronen og lidt efter lidt kommes de
revne kartofler i.
Først når alt er godt rørt sammen, tilsættes de 12 æggehvider, der skal
være pisket helt stive på forhånd.
Bages i en springform.
Her dækkes bunden med dej, derpå lægges æblekompot og dej skiftevis.
Der afsluttes med et lag dej.
Bages ved 170°C i ca. 50 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.028 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hindbær og kaffe cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PirogerTilberedningstid: ½ time Hævetid: 1 time. Bagetid: 20 min. Fryseegnet. Brød med fyld: Her...
• Finskbrød - diabetikerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citron-frugtisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!