Logo

Veronaboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
25 g gær
1 l. koldt vand
2 spsk fint salt
300 g italiensk durummel
1500-1600 g hvedemel
 
Gæren opløses i 1 l koldt vand.
Resten af ingredienserne tilsættes.
Dejen skal være fast (slippe hænderne).
Et vådt klæde lægges over og fadet sættes i køleskabet mellem 8-24 timer.
Dejen skal ikke æltes men skæres med kniv direkte fra fadet.
Efterhæves i ca. ½ time med et vådt klæde over.
Bages ved 250-300ºC i 15-20 minutter.
Serveres lune med koldt smør.  
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.525 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydrede cocktailvafler En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BistikDenne kage, kaldet bistik stammer oprindeligt fra Sønderjylland. Denne mandelkage er let...
• M & M småkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebær i brændevinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!