Logo

Verdens nenneste boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 l. vand
20 g gær
2 tsk salt
1 spsk honning
400 g durúm hvede
300 g hvede hvedemel
 
Rør gæren ud i vandet tilsæt salt, honning samt de to slags hvedemel.
Rør godt sammen, dæk skålen med plastfilm.
Hæv i køleskab 8-12 timer, sæt med to skeer, 12 ens klatter på bagepapir.
Bages gyldne ved 225ºC i ca. 20 min.
 
Tips: Det nemmeste ved disse durúmboller er, at dejen røres sammen når det passer dig - og hæver i køleskabet - indtil du har lyst til at bage dem. Og dejen skal ikke æltes, men blot sættes med et par skeer på bagepladen.  
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 813 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vandbakkelser 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• God æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skønne rugboller med chokoladeDe koldhævede boller er grove, men alt andet end kedelige. Smagen minder om en god...
• Ris à l'amande 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os