175 g  hvedemel (3 dl) 
250 g  sukker (3 dl) 
45 g  kakao (1 dl) 
1 tsk  vanilje 
150 g  margarine 
2 æg 
½ dl   mælk 
½ dl   appelsinsaf 
hakkede mandler eller nødeekærner 
alle ingredienserne fyldes i en røreskål og røres med håndmixer i 2 - 3 min. 
Dejen fordeles i en smurt form (20x30 cm). 
Hakkede mandler eller nøddekærner drys ses på. 
Mikrobølgeovn: fuld efekt 4 min + ½ effekt ca. 6 min. 
Bages kagen i ovn/varmluftovn, sættes formen på ovnrist eller bageplade i kold ovn på en af de nederste riller. 
Ovn : 170 g i 45 min 
Varmluftovn : 160 g i 45 min 
Eftervarme de sidste 10 min. 
Bage tider er kun ca. tider.