Logo

Yggenyk kager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Yggenyk kager


# Ingredienser

250 g sukker
250 g margarine
3 æg
500 g hvedemel
100 g hakket chokolade
1 knsp salt
1 knsp hjortetaksalt eller natron


* Tilberedning

Mix margarine og sukker grundigt med blender.
Tilsæt derefter æg.
Bland hvedemel, hjortetaksalt og salt sammen og 

sigt melblandingen gradvist i margarineblandingen og ælt.

Til sidst blandes den hakkede chokolade i dejen.
Pas på ikke at overælte så al chokoladen smelter.

Dejen afsættes på bagepladen med en ske med ca 5 cm mellem hver, 

og kagerne bages ved 225 °C til de er gyldne - 9-11 minutter.
Lad dem køle af på rist.

 

Tips: Opskriften er stammer  fra bogen "Da yggenykkerne stjal Rundetårn" af Jørn Birkeholm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,8 (11 stemmer)
Siden er blevet set 5.606 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her