Logo

Ymerkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 l. ymer
400 g hvedemel
400 g sukker
125 g margarine
2 tsk natron
1 spsk strøget kanel

Glasur:
200 g flormelis
2-3 spsk kakao
1/2 dl varmt vand
hakkede mandler til pynt

Fedtstoffet smuldres i melet, og de øvrige ingredienser røres i.
Dejen røres godt sammen, hældes i en smurt bradepande (ca. 30x40 cm) og bages ved 175°C i ca. 45 min.
Når kagen er kold, smøres glasuren på, og der drysses med de hakkede
mandler.
Kagen skæres ud i passende stykker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MarcipanhornEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Choko-appelsin tærte med kokos og mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Muffins med marcipan og chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mad med citrusfrugterGiv maden et frisk pift med citrusfrugter. Den friske smag kan både være sød, sur og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os