Logo

Zelestes riskager med kirsebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g risengryn til grød
5 dl mælk
2 stænger vanilje
75 g sukker
3 æggehvider
250 g syltede kirsebær
10 g Maizena

Risengryn, mælk og vanilje bringes i kog under omrøring og hældes i en ovnfast skål. Sæt den i en varm ovn, 150° i 35 minutter. Afkøles.
Når grøden er afkølet, røres æggehvider og sukker i. Brun lidt smør på en pande, form den bagte risengrød, som til klatkager, og steg til de bliver gyldne.
Sigt kirsebær fra lagen, der bringes i kog og tilsættes Maizena (udrørt i lidt vand) under piskning. Kog lagen igennem og tilsæt kirsebærrene.








Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.976 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Store brød En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid chokoladekage med ribsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tuc tærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Søde butterdejsskaller med nougatfløde og appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!