Logo

Barn 2-6 år Pizza

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Barn 2-6 år Pizza

 

4 portioner
 #
Dej:
10 g gær
1,25 dl lunkent vand
½ tsk groft salt
1 spsk olie
200 g hvedemel (ca. 3 ⅓ dl)

Tomatsauce:
25 g smør
2 mellemstore, hakkede løg
1 fed hakket hvidløg
1 ds flåede tomater (ca. 425 g)
½ tsk tørret oregano
½ tsk groft salt
Peber

Fyld: Hakket oksekød, tun, skinkestrimler, grønsager, pølse eller lignende
Gratinering: Revet ost
Tilbehør: Salat
*


Dej:
Rør gæren ud i lunkent vand (35º) i en røreskål.
Tilsæt salt, olie og hvedemel (hold lidt af melet tilbage).
Ælt dejen godt sammen.
Dæk skålen med låg eller alufolie, og lad den hæve et lunt sted i ca. 40 min.

Tomatsauce:
Smelt smørret i en tykbundet gryde og svits løg og hvidløg heri.
Tilsæt de flåede tomater med væde, oregano, salt og peber.
Kog saucen ved jævn varme uden låg i ca. 20 min. og smag til.
Tomatsaucen skal være "tør".
 
Tag dejen ud på et bord drysset med hvedemel, og ælt den godt igennem.
Tilsæt evt. resten af melet.
Rul dejen ud til en rund plade (ca. 30 cm i diameter).
Læg den på bagepapir eller smurt bageplade.
Fordel tomatsaucen over pizzabunden helt ud til kanten.
Læg herefter fyldet på og slut med et drys revet ost over hele pizzaen.
Bag pizzaen midt i ovnen ved 200°C i ca. 25 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.216 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her