Logo

Fyldte pitabrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyldte pitabrød


#

4 pitabrød - se opskrift
50 g blødt smør


Æggefyld:
4 hårdkogte, hakkede æg (str. mellem)
1 spsk finthakket salatløg
1 dl frisk, klippet karse
½ tsk fint salt
friskkværnet peber

Pynt: karse
*


Skær den øverste kant af pitabrødene og smør indersiderne med smør.
Vend forsigtigt æg sammen med de øvrige ingredienser og smag til.

Fordel æggefyldet i de 4 pitabrød.

Fryseegnet: Nej


Energiindhold
For hele retten: 5510 kJ               

Energifordeling:  

Fedt: 49%         

Kulhydrat: 37% 

Protein: 14%     

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her