Logo

- Picnic - Regnvejr

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

- Picnic - Regnvejr

Dryp, dryp, dryp. Himlen åbner sig, lukker op for sine sluser. Det vælter ned. Katten vil ind, og hunden vil ikke ud og gå tur. Blomsterkronerne folder sig sammen, og insekterne søger ly under blade, der bukker for hver en regnkugle, der strejfer forbi Stikkelsbærrene bliver høj­tryksrenset, og blomsterrødderne holder fest. Muldvarpens gange oversvømmes, og skarven forbliver våd, selv når den hænger sin fjerdragt til tørre. På med regntøjet eller søg i ly under en paraply.

Hvor er det typisk! Regnvejr i dag, lige når man skulle på picnic. Brede tæppet ud og spise under åben himmel. Spille fodbold eller høvdingebold og løbe rundt på bare fødder i blødt græs. Hvorfor regner det altid, når man skal noget, og aldrig når man ingen planer har? Himlen er dyster, stemningen dunkel. Den dag, der skulle have været så skøn, ser nu ud til at blive en langtrukken film i sort-hvid.

Men hvem har for øvrigt sagt, at en picnic behøver at foregå ude? Det må blive en inden­dørs picnic i stedet for.

Inviter til sammenskudsgilde med små tapas-lignende retter og dæk op i lysthuset eller i vin­terhaven og nyd sommerregnen fra orkesterpladsen. Regnvejr er faktisk en oplevelse, når bare man kan betragte det under tag! Se på regndråberne, der siler, og glæd dig over synet af regnbuen, der viser sig, så snart solen trænger igennem skydækket. For regnbuens fødder ligger en skat begravet, så det er bare om at komme på skattejagt, når regnvejret er drevet

over.

Man kan også rydde bord og stole væk og fylde gulvet med tæpper og duge, hvis man ingen vinterhave har. Strø med blomster hist og her, så følelsen af ude flytter med indenfor, og turen er reddet. Glem det fine porcelæn, find picnicporcelænet med skår og skavanker frem og dæk op til fest på gulvet. I selskab med gode venner smager maden altid godt, også den dag vinden rusker, og regndråberne danser regndans på ruden.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (17 stemmer)
Siden er blevet set 3.704 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillet oksekød med papayaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sild à la diableEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillspid med ananas, spidskål og frisk tunEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtspejlægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?

Afstemning
Hvad spiser du til frokost?
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?
Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!