Logo

Ananas med vaniljesirup og flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ananas med vaniljesirup og flødeskum

1 moden ananas

1 passionsfrugt

1,5 dl ahornsirup

1 stang vanilje

2,5 dl piskefløde

 

Skræl ananasen, og skær den i så tynde skiver som muligt.

Læg skiverne på et fad.

Fordel passionsfrugtens saft over ananasen.

Kog ahornsirup, vaniljekorn og stang sammen.

Dryp vaniljesiruppen over ananasen.

Pisk fløden til skum, og server den til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.980 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her