
 
4 bananer 
vaniljeis 
kanelsukker eller mørk chokolade 
evt. alufolie
  
Disse grillede bananer kan laves i 2 variationer- begge lige gode. 
1) Med kanelsukker 
Bananerne lægges med skræl på grillen og grilles til skrællen er helt 
sort. Derefter skrabes fyldet ud og drysses med kanelsukker og 
serveres med vaniljeis. 
2) Med chokolade 
Der skæres et snit i bananerne (som skal beholde skrællen på) på langs 
og chokoladen brækkes i mindre stykker, som trykkes godt ind i snittet. 
Bananerne pakkes ind i alufolie og grilles godt på alle sider, til de er 
helt bløde.
Bananen og chokoladesaucen skrabes ud af skrællen og serveres med 
vaniljeis.
Tips: Bananerne kan i kuglegrill lægges på når kødet er grillet - det gør 
ikke noget spjældne er lukkede, da de så bare får mindre varme over 
længere tid.