Logo

Chili revelsben

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg revelsben, tykke
1 spsk salt
Vand

Pensling:
3 dl Santa Maria Grillolie med chili blandet med
1 spsk Lynghonning

Hvis du har købt kødet i et stykke, skal det deles mellem benene.
Læg dem i en gryde af passende størrelse, dæk med vand og tilsat saltet. Koges i ca. 20 min.
Tages op og benene er klar til pensling med marinaden og stegning på grillen.
Grundet kogningen først, er selve grilltiden begrænset til 10-15 min.
Også velegnet til grillstegning i ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her