
Tilpasset camping og Trangia sæt 
Hovedret til 2 personer Tilberedningstid: 45 min.
 
2 stk kyllingefilet 
300 g kartofler 
1 dl mælk 
1 dl fløde 
Revet skal af ½ citron 
Saft fra ½ citron 
½ bundt asparges 
Revet muskatnød 
Smørbolle, se opskrift 
Olie og smør 
Salt og peber 
  
Skræl og skær kartoflerne i 1 cm tykke skiver. 
Kog dem næsten møre i saltet vand i den store gryde. 
Stik i dem for at mærke efter, tag dem af blusset når de er næsten møre.
Bring mælk og fløde i kog i den lille gryde. 
Tilsæt revet muskat og citronskal, samt saft fra ½ citron. 
Jævn med smørbolle og tag den af blusset. 
Skær aspargesene i mundrette stykker, og kog dem møre i cremen, ca. 6-7 min. Tag gryden af blusset, sæt panden på og smelt smør og olie. 
Steg kyllingefileter 5 min. på hver side. 
Læg kartoflerne på panden sammen med kyllingefileterne og steg dem med de sidste 5 min. 
Varm aspargescremen i den lille gryde igennem inden servering.