Logo

Kyllingefilet med tandori karrypasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kyllingefilet med tandori karrypasta 

 

2 kyllingefileter

1 pose tandorri karrypasta

180 g ris

2 fintsnittede porrer

frisk koriander

olie til stegning

salt og peber

Varm lidt olie på en pande, og brun kyllingen.

Tilsæt tandori karrypasta og lidt vand.

Lad det simre 10 minutter.

Kog risene efter anvisning.

I de sidste 3 minutter tilsættes porrer.

Vend retten med friskplukket koriander, og server til kyllingen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 6.925 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blæksprutter i bøftomat og chiliDenne hovedret er perfekt aftensmad til for eksempel gæster. Retten er utrolig let at lave...
• Lunken andEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cajun millionbøfCajun køkkenet kommer fra Louisiana i USA, hvor der over tid er sket en sammenblanding af...
• Appelsin-grappasyltet sveske i sprødt orangerørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os