
 
350 g sprængt lamme- eller bedekød, hals 
350 g magert lamme- eller bedekød, kølle 
1 stor porre 
2 løg 
30 g frisk kørvel eller ½ bdt Persille 
1 tsk sort peber 
lidt stødt ingefær 
lidt cayennepeber 
2-3 spsk olie 
De to slags kød skæres i ca. 3 cm store terninger. 
Porren gøres i stand, skylles godt, skæres først i mindre stykker og 
hakkes derefter meget fint. 
Løgene pilles og hakkes fint. 
Kørvel eller persille skylles og hakkes ligeledes fint. 
Porre, løg og kørvel eller persille kommes i en stor skål. 
Herover drysses 1 tsk salt og de øvrige krydderier, olien hældes på og alt røres godt sammen. 
Til sidst blandes kødstykkerne i og vendes godt rundt, så de bliver 
krydret på alle sider. 
Kødet sættes på spid og steges over glødende trækul eller i elektrisk 
ovn. 
Spiddene skal vendes hyppigt under stegningen, som i alt varer ca. 10 
minutter. 
Hertil passer landbrød og salat og evt. en dressig.