
Tilpasset camping og Trangia sæt
 
2 stykker gedde med skind 
Et halvt blomkålshoved 
En lille håndfuld hakket dild og persille 
1 citron 
3 dl ris 
2 store håndfulde spinat 
1 dl ymer eller lignende 
Olie 
Salt og peber 
  
Blomkålen rives på den grove side af rivejernet, blandes med de hakkede krydderurter samt lidt olie, salt og peber. 
Risene koges i den store gryde i dobbelt mængde let saltet vand i ca. 20 min. 
Tages af blusset og trækker det sidste stykke tid. 
Gedden steges på skindsiden på panden i lidt smør og olie, 5-6 min. 
Risene blandes med ymer og spinat. 
 

Har du fanget din egen fisk, så skal den også tilberedes og spises/nydes. 
God fornøjelse, for sådan en smager dejligt, og resten bruges til Geddedeller. 
Men den kan måske også købes hos fiskehandleren?