Logo

Stegt fyldt hornfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1-3 hornfisk
1 bundt persille
1/2 håndfuld frisk basilikum
2 fed presset hvidløg
1 løg
smør
rugmel
salt og peber
1 kg nye kartofler
2 stk gulerod
1 håndfuld ærter
 
Skær de istandgjorte hornfisk i ca. 8 cm lange stykker.
Fjern omhyggeligt de grønne ben.
Hornfisken skal være som dobbelt filet, dvs. uden at ryggen er skåret op.  

Skræl og hak løg, hvidløg, basilikum og persille - fyld dem i fisken. Fisken vendes i melet med salt og peber.
Steges på panden i ca. 6-8 minutter.
Tages op og anrettes på tallerken.
Panden tilsættest lidt nyt smør og et drys persille.
Smørrist persillen og brug det som pynt på de færdige kartofler.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.488 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt makrel med rabarberkompotMakrel er sommerens skønne fisk, som egner sig godt til at stege med skindet på så det...
• Karrykoteletter i fadKrydrede koteletter med masser af grønsager og æbler. Alt kommes i et fad, og mens maden...
• Tagine med hakket kød i tagineEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tirami su med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os