Logo

Stegt gedde på ris med revet blomkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Stegt gedde på ris med revet blomkål

Tilpasset camping og Trangia sæt

 

2 stykker gedde med skind

Et halvt blomkålshoved

En lille håndfuld hakket dild og persille

1 citron

3 dl ris

2 store håndfulde spinat

1 dl ymer eller lignende

Olie

Salt og peber

  

Blomkålen rives på den grove side af rivejernet, blandes med de hakkede krydderurter samt lidt olie, salt og peber.

Risene koges i den store gryde i dobbelt mængde let saltet vand i ca. 20 min.

Tages af blusset og trækker det sidste stykke tid.

Gedden steges på skindsiden på panden i lidt smør og olie, 5-6 min.

Risene blandes med ymer og spinat.

 

Har du fanget din egen fisk, så skal den også tilberedes og spises/nydes.

God fornøjelse, for sådan en smager dejligt, og resten bruges til Geddedeller.

Men den kan måske også købes hos fiskehandleren?

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.323 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Svinekoteletter med barbecueglaseringEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kogt torsk med sennepsauceTorsken serveres med kogte kartofler og sennepssauce samt hakkede kogte æg, ristede...
• TyttebærbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vaniljeis med chokoladestykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os