Logo

Stegt gråand med porrer og kantarelragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 gråænder
2 grene rosmarin
3 fint snittede skalotteløg
350 g rensede kantareller
4 dl piskefløde
4 rensede porrer
smør til stegning
salt
peber

Varm lidt smør i en gryde og brun gråænderne på alle sider. Tilsæt rosmarin og 1 kop vand. Krydr med salt og peber. Læg et låg på gryden og lad det simre 20 minutter. Vend gråænderne undervejs. Rist løg og kantarellerne på en pande i 2 - 3 minutter. Kom fløde ved ænderne og lad det simre yderligere 10 minutter. Tag ænderne op og hold dem lune. Sigt saucen og kog den igen med svampene. Partér ænderne og kog dem i saucen. Halver porrerne og damp dem i en gryde med kogende letsaltet vand indtil de er møre. Server med ænderne og den gode sauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.365 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her