Logo

Stegt gråand med rødkål og æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 gråand
1 lille gl.rødkål
3 spsk balsamico eddike
2 spsk rosiner
2 fint snittede skalotteløg
2 æbler delt i kvarte uden kernehuset
lidt smør til stegning
salt
peber

Parter/del gråanden i fire dele. Varm lidt smør på en sauterpande og steg anden først med skin siden ned af. Når den er gylden vendes gråanden og steges på den anden side. Krydr med salt og peber. Tilsæt rødkål, balsamico, rosiner og 1 kop vand. Læg låg på gryden og lad det simre 15 minutter. Rør i gryden undervejs. Varm lidt smør på en pande og sauter løg og æbler i 2 - 3 minutter. Server til gråanden og rødkålen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?