
Til 4 personer
# Ingredienser
2 andebryster 
salt 
Superskøn salat: 
2 forskellige salater, fx. romaine og rucola 
1 avocado 
1 æble 
citronsaft 
100 g valnødder 
100 g hindbær 
Dressing: 
1 spsk ravigotte eller alm. sød sennep 
1½ spsk citronsaft 
3 spsk rapsolie 
salt og peber 
Tilbehør: brød 
* Tilberedning 
Rids fedtsiden af andebrysterne med en skarp kniv, og gnid med salt. 
Steg evt. brysterne i en kuglegrill. 
Læg kullene ud langs siderne, og stil en foliebakke i midten. 
Læg kødet på risten over foliebakken, og steg det 20- 25 min under låg. 
Ellers steg andebrysterne på en almindelig grill ca. 12 min på hver side. 
(Kødet må IKKE være råt indeni.) 
 
Bland snittet salat i en skål. 
Skær avocado og æble i tern, og dryp med citronsaft. 
Rist valnødderne let på panden. 
Bland avocado, æble, valnødder og hindbær i salaten. 
Pisk dressingen sammen, og dryp den over salaten. 
Skær kødet i tynde skiver, og server det til salaten med brød.