Foto venligst indsendt af Ella Skjellerup
# Ingredienser
2 berberi andebryster 
2 spsk  akaciehonning 
salt og peber 
2 spsk  olivenolie 
1 løg 
125 g sukkerærter 
1 mango 
150 g blandet salat fx. frisé og feldsalat 
 
Dressing: 
3 spsk  olivenolie 
½ spsk  vineddike 
1 spsk  soyasauce 
1 tsk frisk ingefær 
 
Tilbehør: nudler
* Tilberedning
Skyl og tør andebrysterne. 
Rør honning med salt og peber og pensl det på andebrysterne. 
Varm lidt olie på en pande og brun andebrysterne i 2 min. på hver side. Læg dem på en bagerist og bag dem i ovnen ved 200ºC i 8 min. 
Pak dem ind i folie og lad dem hvile i 5 min., før de skæres i tynde skiver. Skær løget i tynde ringe og brun dem i lidt olie, til de er bløde og klare. Kog sukkerærterne i letsaltet vand i 2 min.
Skræl mangoen og skær den i tynde skiver. 
Skyl salaten og fordel den på et fad sammen med mango, løg og andebryst.
Rør dressing af olie, eddike, soya og finthakket ingefær. 
Hæld dressingen over salaten og drys med sesam. 
Kog nudlerne som angivet på emballagen og server dem til salaten.