Logo

Buffalo spareribs med danablu-dressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Buffalo spareribs med danablu-dressing

Trækul:      Indirekte

Gas:           Indirekte/middel varme

Forberedelse: 10 min. + 4 timers marinering. Stegetid: 30-35 minutter

 

½ dl cidereddike

½ dl olivenolie

½ dl Worcestershire sauce

2-3 spsk chilisauce efter smag

1 spsk brun farin

1 ½ kg spareribs, i et stykke

Danablu-dressing:

½ dl mayonnaise

½ dl cremefraiche

50 g danablu eller anden blåskimmelost, smuldret fint

1 fed hvidløg, finthakket

½ tsk Worcestershire sauce

1-2 spsk mælk

salt og friskkværnet sort peber

 

A. Pisk eddike, olivenolie, Worcestershire sauce, chilisauce og farin sammen i en lille skål.

Læg kødet i et stort fad, der ikke må være af metal.

Hæld marinaden over kødet og vend det, så det dækkes overalt.

Dæk fadet til og stil det i køleskabet i mindst 4 timer, gerne natten over.

Vend kødet af og til.

 

B. Lav danablu-dressingen.

Rør mayonnaise, cremefraiche, danablu, hvidløg og Worcestershire sauce godt sammen i en lille skål.

Tilsæt lidt mælk, hvis dressingen er for tyk.

Smag til med salt og peber og sæt dressingen i køleskabet, til den skal bruges.

 

C. Tag kødet op og hæld marinaden i en lille kasserolle.

Bring marinaden i kog og lad den koge kraftigt i 1 min.

Tag kasserollen af varmen.

 

D. Grill kødet indirekte over middel varme i 30-35 min., til det er mørt.

Vend kødet en enkelt gang og pensl det med den kogte marinade.

Lad kødet hvile i 5 min., før det skæres ud i stykker og serveres med danablu-dressingen til.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.285 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her