
 
Spid med svampe og løg er en fantastisk god og let opskrift.
Vi har brugt champignon, men mange svampe kan bruges i stedet for, fx shiitake
og østershatte. 
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 20 min. 
#
250 g store champignon 
2 mellemstore løg 
olie til pensling 
1 citron 
salt, peber fra kværn 
basilikum 
*
1. Rens champignonerne, skyl dem forsigtigt og dup dem tørre
med køkkenrulle. 
 
2. Pil løgene og del hvert løg i kvarte og skil dem ad i
»blade«. 
 
3. Stik champignoner og løg skiftevis på spid og pensl med
olie, pisket med lidt citronsaft, salt, peber og 1 spsk finthakket frisk eller ½
tsk tørret basilikum. 
Steg spiddene 6-8 min. og vend dem flere gange. 
De skal pensles godt med olie, ellers bliver svampene tørre
og rynkede. 
 
Passer til alle kødretter samt til fisk.