Logo

Boghvedepilav - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Boghvedepilav - i trykkoger


4 personer. Kogetid i trykkoger: 10 min.

# Ingredienser

170 g boghvedegryn (ca. 2 dl)
3 spsk olie
1 hakket løg
3 flåede tomater (evt. fra dåse)
125 g skivede champignon
5 ½ dl vand
salt, peber
1 bdt hakket persille

* Tilberedning

Lad olien blive varm i trykkogeren.
Svits løg og boghvedegryn heri.
Kom tomater og vand i og krydr med salt og peber.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad det koge i 10 min.
Smag retten til og drys persille over ved serveringen.
Retten kan serveres som frokostret eller som middagsret med kogt skinke eller pølse til.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.151 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her