Logo

Blåmuslinger med skvalderkål, ramsløg og bulgur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hvis du får gæster på besøg en lørdag til frokost, hvorfor så ikke prøve denne spændende opskrift på blåmuslinger serveret med skvalderkål, ramsløg og bulgur? Retten er let at lave og smager super.



Muslinger:
1 kg blåmuslinger
1 gulerod, skrællet og hakket groft
½ knoldselleri, skrællet og groft hakket
1 persillerod, skrællet og groft hakket
2 fed hvidløg
1 alm. løg, groft hakket
2 dl hvidvin
25 g smør
 
Bulgur:
200 g bulgur, kogt og nedkølet
1 rødløg, skåret i både
1 håndfuld ramsløg, groft plukket
1 håndfuld skvalderkål, fint plukket

*
 
Vask alle muslingerne, og kassér de blåmuslinger, som ikke vil lukke helt. Kom rodfrugter i en gryde med lidt olie og rist dem nogle minutter uden af tage farve.
Tilsæt muslinger og rist videre. Kom hvidvin i og låget på.
Kog i godt 6–8 minutter.
Sigt muslingerne fra og pluk dem fra skallerne.
Husk, de muslinger, der er lukket, skal kasseres.
Selve muslingekraften koges let ind og piskes op med smør. Vend bulgur i og krydr godt med salt og peber.
Evt. lidt citronsaft.
Ved servering vendes både ramsløg, skvalderkål og de plukkede muslinger i sammen med rødløg.
Spis brød til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.728 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Barbecue-pizza med røget svineskankIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
• Omelet med svampebouillon og røget laksomelet med røget laks og svampe er perfekt til en hyggelig søndagsfrokost eller brunch ved...
• Broccolisalat med kalkunDenne opskrift på broccolisalat med kalkun og appelsin er let at lave og kan bruges som...
• AppelsinfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!