Logo

Boghvedepilav - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Boghvedepilav - i trykkoger


4 personer. Kogetid i trykkoger: 10 min.

# Ingredienser

170 g boghvedegryn (ca. 2 dl)
3 spsk olie
1 hakket løg
3 flåede tomater (evt. fra dåse)
125 g skivede champignon
5 ½ dl vand
salt, peber
1 bdt hakket persille

* Tilberedning

Lad olien blive varm i trykkogeren.
Svits løg og boghvedegryn heri.
Kom tomater og vand i og krydr med salt og peber.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad det koge i 10 min.
Smag retten til og drys persille over ved serveringen.
Retten kan serveres som frokostret eller som middagsret med kogt skinke eller pølse til.



Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.666 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Champignonsuppe med brødjævningEn let og cremet champignonsuppe der blot er jævnet med brød og mælk, en lækker suppe som...
• ChampignonspidSpid med svampe og løg er en fantastisk god og let opskrift. Vi har brugt champignon, men...
• Grønsagspande med svampeEn herligt enkel og kaloriefattig ret - propfyldt med vitaminer - som er klar i en...
• Toast med pærer og sveskerMed et par skiver daggammelt brød kan du nemt sætte en lækker, lille dessert på bordet....
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!