Logo

Boghvedepilav - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pilaf består originalt af ris, der koges i en krydret bouillon. Her laves pilaf med boghvede. Retten kan serveres som frokostret eller middagsret. Boghvede er forholdsvis rige på antioxidanter.


4 personer. Kogetid i trykkoger: 10 min.

170 g boghvedegryn (ca. 2 dl)
3 spsk olie
1 hakket løg
3 flåede tomater (evt. fra dåse)
125 g skivede champignon
5 1/2 dl vand
salt, peber
1 bdt hakket persille

Lad olien blive varm i trykkogeren.
Svits løg og boghvedegryn heri.
Kom tomater og vand i og krydr med salt og peber.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad det koge i 10 min.
Smag retten til og drys persille over ved serveringen.
Retten kan serveres som frokostret eller som middagsret med kogt skinke eller pølse til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.335 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Courgetter ristede med hvidløg og gedeostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ribbenssteg med rødkål - til frokostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FiskefrikadellerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• CappuccinoisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os