Logo

Boghvedepilav - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pilaf består originalt af ris, der koges i en krydret bouillon. Her laves pilaf med boghvede. Retten kan serveres som frokostret eller middagsret. Boghvede er forholdsvis rige på antioxidanter.


4 personer. Kogetid i trykkoger: 10 min.

170 g boghvedegryn (ca. 2 dl)
3 spsk olie
1 hakket løg
3 flåede tomater (evt. fra dåse)
125 g skivede champignon
5 1/2 dl vand
salt, peber
1 bdt hakket persille

Lad olien blive varm i trykkogeren.
Svits løg og boghvedegryn heri.
Kom tomater og vand i og krydr med salt og peber.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad det koge i 10 min.
Smag retten til og drys persille over ved serveringen.
Retten kan serveres som frokostret eller som middagsret med kogt skinke eller pølse til.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.044 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laks, stegt med laurbær og små tern af kartofler vendt med timianEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æggekage med flæsk og rugbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Makrel i hvidvin - mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær, chokolade, "crème brûlèe"-rør og krydderurterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os