Logo

Champignonsuppe med mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Champignonsuppe med mandler


En lækker champignonsuppe med mandler på, er hurtig og nem at lave og smager helt fantastisk - få opskrift her.


#

500 g champignon
1 hakket løg
30 g smør
3 spsk hvedemel
1 dl hvidvin
1-1,5 l hønsebouillon
2 dl piskefløde
salt, peber


Fyld:
skivede champignon
1 dl piskefløde
1 æggeblomme
Maizenamel
60 g ristede mandelflager

*

 
Del champignon i hoved og stokke.
Læg hovederne til side til fyld i suppen.
Hak stokkene og løget og damp dem 5 minutter i smør.


Drys hvedemel på og rør rundt.
Tilsæt hvidvinen og spæd med bouillonen.
Kog under låg i 20 minutter.


Si suppen og hæld den tilbage i gryden.
Tilsæt piskefløde og kog suppen igennem.
Smag til med salt og peber.


Kom champignonhoveder, der er kogt 5 minutter i 25 g smør og 1 spsk citronsaft, med væde i suppen.

Pisk piskefløde og æggeblommer sammen og tilsæt evt også Maizenamel, hvis du synes, suppen skal være tykkere.
Rør blandingen i suppen og varm den igennem (må ikke koge).
Hæld suppen i varme tallerkener og drys med ristede mandelflager.

Server brød til fx kartoffelbrød.

 

Champignonsuppe med mandler



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.416 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her