Logo

Champignonsuppe med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Champignonsuppe med krydderurter


En spændende og krydret champignonsuppe med estragon, en lækker suppe som er hurtig at lave og servere fx som en forret til lidt let aftensmad.


#

3 spsk solsikkeolie
1 løg
2 laurbærblade
1 tsk merian
1 tsk estragon (eller andre krydderurter)
250 g champignon
4,5 dl grønsagsbouillon
5 dl rødvin
2 spsk tomatpuré
2 spsk persille, hakket  
flûtes
citron 
*


Finthakket løg og krydderurter sauteres ca. 5 min i olien.
Champignon tilsættes og det sauterer yderligere i 5 min.
Derefter kommes bouillon, vin, pure og persille i, det koger i 30-40 min.
Laurbærblade tages op og suppen serveres med brødet og citron.


Champignonsuppe med krydderurter



Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.354 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Estragon russiskI sæson Maj til Oktober
• SalvieI sæson Januar til December
• EstragonFranske Estragon stammer fra Sydeuropa, hvor den i stor udstrækning anvendes i...
• Søde butterdejsskaller med nougatfløde og appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os