Logo

Champignonsuppe med brødjævning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Champignonsuppe med brødjævning


En let og cremet champignonsuppe der blot er jævnet med brød og mælk, en lækker suppe som er hurtig at lave og servere fx til forret.


#

250 g champignon
20 g margarine
1 revet løg
4 små skiver franskbrød
6 dl sødmælk
½ grønsagsbouillonterning
salt og peber

*


Skorperne skæres af brødet og det udblødes i mælken.
Svampene renses og skæres småt og svitses i margarinen sammen med løg.

Det snurrer ca. 3 minutter før den mosede brødjævning tilsættes.
Koger godt igennem og smages til med krydderi.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.424 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldte champignon - Funghi RipieniFunghi Ripieni er fyldte champignon perfekt til en lækker forret. På madkursus.com får du...
• Grønsagspande med svampeEn herligt enkel og kaloriefattig ret - propfyldt med vitaminer - som er klar i en...
• Fyldte champignon - Funghi RipieniFunghi Ripieni er fyldte champignon perfekt til en lækker forret. På madkursus.com får du...
• Glaserede æbler - slikæblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os