4 nakkekoteletter (ca. 2 cm tykke) 
Sauce: 
½-1 chili efter smag 
1 fed hvidløg 
4 spsk tomatpuré 
1 spsk citronsaft 
1 tsk honning 
Kartoffelspid: 
700 g ensartede små nye kartofler 
1 kvist frisk rosmarin 
1 spsk olie 
Squashpakker: 
2-3 squash, ca. 500 g 
1 lille løg 
4 stykker soltørrede tomater i olie 
1 fed hvidløg 
½ bundt persille 
¼ tsk citronpeber 
Tilbehør: Flutes, 200 g 
Flæk chilien, fjern kernerne og skær den i meget små terninger. Pres hvidløget. 
Rør ingredienserne til grillsaucen sammen. 
Pensl saucen på koteletterne. 
Lad dem trække i køleskabet, mens resten forberedes. 
Skrub kartoflerne. 
Kog dem godt og vel halvmøre i letsaltet vand. 
Hæld vandet fra kartoflerne og køl dem af. 
Sæt kartoflerne på grillspid og drys rosmarin på og stil dem til side. 
Skær squashen i ca. 1 cm tykke skiver og løget i tynde skiver. 
Kog squash og løg 2 minutter i letsaltet vand og hæld vandet fra. 
Fordel squash, løg, tomater i små tern, hakket hvidløg og hakket persille på fire stykker alufolie. 
Krydr med salt og citronpeber og luk pakkerne. 
Grill koteletterne ca. 8 minutter på hver side, til de netop er gennemstegte. 
Krydr dem med salt. 
Læg squashpakkerne på grillristen og lad dem grille 10-12 minutter, til squashene næsten er gennemstegte, men stadig har bid. 
Pensl kartoflerne ganske let med olie. 
Grill dem 4-5 minutter på hver side.