Logo

Grillet kylling marineret i hvidløg, chili og citronsaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet kylling marineret i hvidløg, chili og citronsaft

1 dl olivenolie
4/5 dl appelsinjuice
½ dl citronsaft
2 friske grønne chilier
6 fed hvidløg
1 stk løg
2 hele kyllinger
salt og peber
Pynt: 4 spsk frisk  koriander

Blend olie, appelsinsaft, citronsaft, chilier, hvidløg og løg i en blender.

Halvér kyllingerne og vend dem i marinaden.

Læg dem køligt og lad dem marinere i mindst fire timer.
Gør grillen klar.

Fjern kyllingerne fra marinaden og drys dem med salt og peber.

Grill kyllingerne til de er færdige.

Det tager ca. 40-50 min. og de skal vendes undervejs.

Pynt de færdige kyllinger med hakket koriander.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.776 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her