4 portioner 
Steaks, 4 stk skåret af oksetyndstegsfilet. oksefilet eller striploin 
Marinade: 
Limefrugt, 1 stk reven skal og saft 
Honning/sukker, 1 spsk 
Chili. 1 spsk friskhakket 
Riv det grønne af skallen på limefrugten. Pres saften og kom begge dele i en skål og bland chili og honning i. Vend de 4 steaks i marinaden og lad dem trække, mens grillen gøres klar. Pluk salathovederne i så store blade som muligt, skyl dem og lad dem dryppe af. Skær agurken i lange skiver og dernæst i strimler. Bland alle ingredienserne til saucen i en skål. 
Når grillen/grillpanden er klar grilles de 4 steaks et par minutter på hver side. Hver steak vendes, når den røde kødsaft pibler op - jo mere saft der pibler op - jo mindre rød bliver steak'en indvendig. Herefter skæres hver steak i strimler og krydres med salt og peber. 
Servering: 
Hver person samler selv sin Choy Bau på følgende måde: 
Et salatblad smøres med en skefuld dressing/sauce. Ovenpå lægges korianderblade, agurkestrimler og et par strimler steak. Vikl så salatbladet rundt om det hele og spis med fingrene. 
Dressing/sauce: 
Hosinsauce, 1 dl 
Chilisauce, 1 dl sød 
Ingefær, 1 spsk friskhakket 
Salat: 
Icebergsalat, 2 hoveder 
Koriander. 1 bdt 
Agurk, 1 stk